Αρχική    Επικοινωνία    Γίνε Συνεργάτης    Σύνδεση    Αναζήτηση   .

Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
http://balloon-colour.gr/inner.php/ajax
Greek English French German Russian Spanish
Αρχική » Ενδιαφέροντα Άρθρα... » Ήξερες ότι τα μπαλόνια

Ήξερες ότι τα μπαλόνια

email
Ήξερες ότι τα μπαλόνια

Οι ιδιότητες των μπαλονιών όπως δεν τις έχετε γνωρίσει.

  1. Τα μπαλόνια latex που φουσκώνονται με αέριο ήλιον πετούν αλλά ξεφουσκώνουν γρήγορα σε αντίθεση με τα μπαλόνια που φουσκώνονται με αέρα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός οτι τα 'μόρια' του ήλιο είναι τόσο μικρά που διαπερνούν τα τοιχώματα του μπαλονιού.
  2. Το μέσο ύψος που φτάνουν τα μπαλόνια latex που είναι φουσκωμένα με αέριο ηλίον, όταν τα αφήνουμε στον αέρα, είναι 9945 μέτρα. Όσο ανεβαίνουν στην ατμόσφαιρα τόσο μεγαλώνει η διάμετρος του μπαλονιού με αποτέλεσμα σε αυτό το ύψος να σκάνε.
  3. Το ήλιο είναι αδρανές αέριο που ανήκει στην Ομάδα Ο των ευγενών αερίων του περιοδικού πίνακα. Αδρανές σημαίνει οτι δεν αντιδρά με κανένα άλλο στοιχείο. Έτσι δεν μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά ή να καεί.
  4. Το αέριο ήλιο σε καθαρή μορφή εισπνέεται από τους δύτες για καταδύσεις σε μαγάλα βάθη.
  5. Τα μπαλόνια foil δεν είναι βιοδιασπώμενα όπως τα λάτεξ και η μεταλλική τους επιφάνεια είναι καλός αγωγός του ηλεκτρικού ρεύματος. Άρα μπορεί να δημιουργηθεί πρόβλημα εάν τα μπαλόνια foil έρθουν σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια. Γι' αυτό ποτέ δεν πρέπει να αφήνουμε μεγάλο σχοινάκι.
Εκτύπωση μπαλονιών
Προηγούμενο άρθρο
Εκτύπωση μπαλονιών
Παιχνίδια με μπαλόνια
Επόμενο άρθρο
Παιχνίδια με μπαλόνια

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://balloon-colour.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου