Αρχική    Επικοινωνία    Γίνε Συνεργάτης    Σύνδεση    Αναζήτηση   .

Το καλάθι είναι άδειο
Το καλάθι είναι άδειο
http://balloon-colour.gr/inner.php/ajax
Greek English French German Russian Spanish
Αρχική » Παραγγελίες - Επιστροφές

Παραγγελίες - Επιστροφές

email

Τρόποι Παραγγελίας και όροι επιστροφής προϊόντων.

Ελάχιστη παραγγελία μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος : 10 ευρώ

Ελάχιστη παραγγελία για χώρες εξωτερικού : 60 ευρώ

Τρόποι παραγγελίας:

 1. Ηλεκτρονικά μέσα από το site:

Χρησιμοποιώντας το καλάθι των αγορών και το ταμείο του ηλεκτρονικού καταστήματος. Ποιο συγκεκριμένα ακολουθούμε τα παρακάτω βήματα:

 1. κάνουμε κλικ στο κουμπί Καλάθι που βρίσκεται δίπλα σε κάθε προϊόν ώστε να προστεθεί αυτόματα στο καλάθι αγορών.
 2. Αφού έχουμε επιλέξει όσα προϊόντα μας ενδιαφέρουν, πηγαίνουμε στο Ταμείο και επιλέγουμε τρόπο πληρωμής και τρόπο αποστολής
 3. Εάν δεν είμαστε εγγεγραμμένοι χρήστες, συμπληρώνουμε τα απαραίτητα πεδία με τα στοιχεία μας. Εάν είμαστε τότε κάνουμε Σύνδεση και αυτόματα συμπληρώνονται τα στοιχεία μας.
 4. Στο πεδίο Σχόλια προσθέτουμε κάθε επιπλέον πληροφορία ή παρατήρηση για τα προϊόντα που έχουμε επιλέξει.
 5. Επιλέγουμε Αγορά για την ολοκλήρωση της παραγγελίας.
 6. Μας εμφανίζεται η τελική φόρμα επιτυχούς ολοκλήρωσης όπου φαίνεται ο κωδικός παραγγελίας και τα στοιχεία τραπέζης (εάν έχουμε επιλέξει κατάθεση σε τράπεζα), ταυτόχρονα σας αποστέλλεται e-mail με την παραγγελία σας.

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα σας καλέσει εκπρόσωπος της εταιρίας μας για επιβεβαίωση.

 1. Τηλεφωνικά : 

Καλέστε μας στο κατάστημα εντός ωραρίου λειτουργίας στα τηλέφωνα που βρίσκονται στη φόρμα Επικοινωνία

Πριν από την επικοινωνία θα πρέπει να έχετε σημειώσει τους κωδικούς, τα χρώματα και τις ποσότητες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν.

Από το κατάστημα :

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε και να δώσετε την παραγγελία στο κατάστημα. Στη φόρμα Επικοινωνία υπάρχει χάρτης για την εύκολη πρόσβαση.

Έμπειροι συνεργάτες μας θα ασχοληθούν μαζί σας, θα σας δειγματίσουν τα είδη μας, θα σας προτείνουν τις οικονομικότερες λύσεις και θα σας βοηθήσουν να κάνετε την παραγγελία σας.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Στην περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email, συμπληρώνοντας τον κωδικό παραγγελίας εντός 2 ημερών από την παραγγελία.

Ακυρώσεις δεν γίνονται σε προϊόντα στα οποία είδη έχει ξεκινήσει διαδικασία συγκέντρωσης, κατασκευής ή αποστολής..

Η εταιρία έχει το δικαίωμα να ακυρώσει και να αρνηθεί να παραδώσει παραγγελία σε πελάτη, σε περίπτωση που ζητηθούν ανέφικτες ή παράλογες απαιτήσεις ή έχει επιδείξει αγενή ή προσβλητική συμπεριφορά. Η εταιρία θα επιστρέψει άμεσα το καταβληθέν ποσό.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Σε περίπτωση που δε λάβουμε την πληρωμή μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία της παραγγελίας, η παραγγελία θα ακυρώνεται χωρίς ενημέρωση.

 

Διαθεσιμότητα Προϊόντων

Προβλήματα διαθεσιμότητας υπάρχουν σπάνια. Ωστόσο, μερικές φορές υπάρχει το ενδεχόμενο παροδικής ή ολικής έλλειψης κάποιων προϊόντων.
Κατά τη διάρκεια που δίνετε την παραγγελία σας, δεν μπορούμε εκείνη τη στιγμή να γνωρίζουμε τη διαθεσιμότητα των ειδών. Αυτή θα διαπιστωθεί αργότερα και θα σας γίνει γνωστή κατά την επικοινωνία του εκπροσώπου της εταιρίας μας κατά την  επιβεβαίωση.

 

Επιστροφές προϊόντων

Στην περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε όλα ή τμήμα την παραγγελία σας, θα πρέπει να μας ενημερώσετε με email με θέμα «Αίτηση Επιστροφής Προϊόντων»,, συμπληρώνοντας τον κωδικό παραγγελίας, την αιτιολογία και το ονοματεπώνυμό σας.

Επιστροφές γίνονται δεκτές υπό τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις:

 • Η επιστροφή θα πρέπει να γίνει εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Επιβαρύνεστε το κόστος επιστροφής των προϊόντων εκτός εάν αφορά λανθασμένη αποστολή από εμάς οπότε το αναλαμβάνει η εταιρίας μας.
 • Το κάθε επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του ή να έχει μερικώς ή ολικώς χρησιμοποιηθεί, όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία (κουτί, νάιλον, αφρολέξ κλπ) και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας.
 • θα πρέπει μαζί με το προϊόν να επιστραφεί και το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο) από το φυσικό πρόσωπο ή την εταιρία που αρχικά αγόρασε το προϊόν και του οποίου τα στοιχεία αποτυπώνονται στο παραστατικό αγοράς.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις το προϊόν εξετάζεται από ειδικούς και εάν διαπιστωθεί το πρόβλημα τότε αντικαθίστατε με νέο και σας αποστέλλεται χωρίς επιβάρυνση. Στην περίπτωση που τα επιστραφέντα προϊόντα έχουν υποστεί οποιαδήποτε ζημιά είτε από τον καταναλωτή είτε κατά την μεταφορά τους, τότε η συμφωνηθείσα επιστροφή χρημάτων ακυρώνεται και η εταιρία δικαιούται να μην προχωρήσει στην επιστροφή χρημάτων ούτε να δεχθεί την ανταλλαγή με άλλα είδη ίσης αξίας.

Επιστροφές δεν γίνονται σε καμία περίπτωση αποδεκτές, όταν τα παραγγελθέντα είδη αφορούν προϊόντα που κατασκευάζονται ή επεξεργάζονται ή στολίζονται κατά παραγγελία ή κατά προτίμηση ή επιλογή του πελάτη και δεν περιέχουν ελάττωμα ή σφάλμα.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η επιχείρησή μας, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο καταναλωτής καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα, δικαιούται να αρνηθεί την επιστροφή μέρους ή όλου της παραγγελίας, ακόμα και αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Επιστροφές Εποχιακών Ειδών δε γίνονται δεκτές.

Ενημερωτικό δελτίο

Εγγραφείτε τώρα!
Διαγραφή

Αν επιθυμείτε να παύσετε να λαμβάνετε ενημερωτικά δελτία γράψτε εδώ τον Κωδικό Διαγραφής που εμφανίζεται στο δελτίο που λάβατε από εμάς και πατήστε Διαγραφή.

http://balloon-colour.gr/inner.php/ajax
Παρακαλώ περιμένετε...
Άκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομίου